Folketingskandidat i østjylland

Bookmark and Share

Nyheder

09/10 - 2010

S i Hedensted skyder valgkampen i gang med dør-til-dør kampagne


pressemeddelelse fra Daniel Toft Jakobsen

Der er ikke udskrevet valg til Folketinget endnu. Men i uge 40 og 41 vil Socialdemokraterne i Hedensted agere, som om valget allerede var udskrevet. Formålet er at skabe synlighed om partiets lokale folketingskandidat, Daniel Toft Jakobsen, og øve sig i at lave valgkamp, inden det går løs i den ”rigtige” valgkamp.

”Når Statsministeren udskriver valget, er der kun tre ugers valgkamp. Det er ikke lang tid, når man som mig ikke i forvejen er en kendt person. Folk skal vide, hvem jeg er, og hvad jeg står for, når de sætter deres kryds, og derfor går vi i gang allerede nu”, fortæller den 32-årige Daniel Toft Jakobsen.

Konkret vil Daniel Toft Jakobsen sammen med en gruppe frivillige gå fra dør til dør, præsentere deres politiske budskaber og lytte til, hvad der rører sig bandt folk i Hedensted Kommune. Kampagneformen har i mange år været brugt i USA med stor succes, bl.a. af Barack Obama, ligesom den er blevet brugt af især Socialdemokraterne herhjemme de seneste par år.

”Det er en rigtig god måde at møde vælgerne på. Langt de fleste er positive, når man banker på deres dør, og hvis folk ikke er interesserede, respekterer vi selvfølgelig det”, siger Daniel Toft Jakobsen, der i løbet af de to uger vil banke på døre i både Hedensted, Tørring, Juelsminde og Hornsyld.

Fredag d. 8. oktober vil Socialdemokraterne desuden være at finde på Torvet i Tørring og lørdag d. 9. oktober på Bytorvet i Hedensted. Kampagnen afsluttes fredag d. 15. oktober med en fest for de frivillige, der har hjulpet til i kampagnen.

Frem imod valget vil Daniel Toft Jakobsen og en gruppe frivillige fortsat med jævne mellemrum gå fra dør til dør med deres politiske budskaber, der bl.a. handler om lige adgang til sundhed og uddannelse og solidaritet med fattige både herhjemme og ude i den store verden.

Er Daniel Toft Jakobsen endnu ikke et kendt ansigt, får han til gengæld opbakning fra et kendt ansigt i Hedensted Kommune, nemlig tidligere borgmester Jørn Juhl Nielsen.

”Daniel bliver en fremragende repræsentant for vores kommune i Folketinget. Jeg vil anbefale alle, der ønsker et nyt flertal i Danmark, og som ønsker Hedenstedområdet repræsenteret i det flertal, at stemme personligt på Daniel Toft Jakobsen”, siger Jørn Juhl Nielsen.