Folketingskandidat i østjylland

Bookmark and Share

Nyheder

30/08 - 2010

Skruen uden ende?


Bragt i Vejle Amts Folkeblad d. 21/8 2010.

Dansk Folkeparti har (igen) brugt sommeren på at foreslå adskillige stramninger i udlændingepolitikken. Efter næsten 10 år med den ene stramning efter den anden, må man spørge sig selv, om de da aldrig får nok. Svaret er nej. DF lever af at tale for en strammere udlændinge- og integrationspolitik – uanset hvor stram den nuværende politik så i øvrigt er. Derfor bliver DF´s forslag mere og mere yderliggående i takt med, at den gældende politik bliver strammere og strammere.

Der har været en tendens til, at de øvrige partier (af og til også mit eget) er gået med et stykke af vejen, når DF har skærpet tonen eller foreslået en ny stramning. Det har fået DF til at foreslå yderligere stramninger, som et flertal så også er gået med på et stykke af vejen osv. På den måde er der opstået en udlændingeskrue uden ende, der, når den har kørt lang tid nok, resulterer i den slags vanvittige forslag, som vi har hørt fra DF denne sommer.

Tag f.eks. deres idé om at lukke landet for ikke-vestlig indvandring. Magen til diskriminerende og udemokratisk forslag skal man lede længe efter. Man sorterer ikke mennesker på den måde i et demokrati.

Eller tag forslaget om en ny 28 års regel for familiesammenføringer. Jamen hvad bliver det næste? En 40 års regel? Allerede med de nuværende regler er der danske statsborgere (både ny- og gammeldanskere), der tvinges ud af deres hjemland, hvis de vil leve sammen med deres elskede. Det må være en forfærdelig situation at stå i, og jeg ønsker bestemt ikke, at endnu flere skal opleve det – tværtimod!

Det er i den grad på tide, at der bliver sagt klart og tydeligt fra over for DF´s ekstreme og yderligtgående udlændinge- og integrationspolitik. Det er V og K, der har foræret DF deres alt for store magt. Men også vi andre har et ansvar for at få sat en stopper for DF´s strammerskrue, inden den forvolder yderligere skade på integrationen i Danmark og sætter yderligere skel mellem mennesker i vort land. Hvis jeg bliver valgt til Folketinget, vil jeg bidrage til, at en ny S-ledet regering tager det ansvar meget seriøst.